tag:blogger.com,1999:blog-565132357390097001.post7686067136241794763..comments2022-04-05T12:17:05.615+02:00Comments on El Menjador: EL INSUPERABLES PUTXEROS DE LES IAIES:EL MENJADORhttp://www.blogger.com/profile/00691113917128258676noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-565132357390097001.post-34192968408973098562010-03-21T09:01:41.080+01:002010-03-21T09:01:41.080+01:00Hola Anònim:
L'unic que puc dir-te sobre el p...Hola Anònim:<br /><br />L'unic que puc dir-te sobre el pa a afegir a les pilotes es que este no siga pa ratllat, ja que deixa les pilotes més eixutes, millor posar un pá dur arremullat amb brou o llet. Crec que la proporció és d'un 10% aproximadament, és a dir 100 gr de pà per kilo de carn que depén si es de porc o vedella o barrejada i de la part de l'animal seran més o menys sucosesLa alegría de la huertanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-565132357390097001.post-61739378884007898372010-03-20T15:47:17.561+01:002010-03-20T15:47:17.561+01:00Comentari amb molt de seny. Es interessant saber e...Comentari amb molt de seny. Es interessant saber el perquè de la cuina. M'he quedat sense saber com fer unes bones pilotes amb el pa just.SalutacionsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-565132357390097001.post-15977377197775774922008-12-27T19:19:00.000+01:002008-12-27T19:19:00.000+01:00Em semblen comentaris molt interessants. També he ...Em semblen comentaris molt interessants. També he vist a gent que hi afegeix uns brins de safrà i una miqueta d'oli d'oliva. De tota manera crec que el major secret del putxero és fer-lo a foc lent, és a dir disposar de temps, i això hui en dia cada vegada és més difícil de tenir. Sento.Sentohttps://www.blogger.com/profile/09748515693220365366noreply@blogger.com