dimecres, 30 de juliol del 2008

PRESENTACIÓ:

Benviguts a tots i a totes:

Des del Menjador hem posat en funcionament este bloc amb l’objectiu d’apropar la cultura agrària, ramadera, culinària... de la zona als lectors.

Ja hem realitzat diferents contactes amb gent que li agradaria escriure en el bloc. Cadasqú en el temes que vulguen ens transmetran coneixements, curiositats, “maneres de fer”…

Esperem que el bloc no siga una simple lectura i ens animem a apropar-nos "a la terra".

Seria molt enriquidor que participàreu fent "comentaris" sobre els textos. Si vulguereu publicar algun text, no dubteu en contactar amb El Menjador.

Salut.
El Menjador


elmenjador.associacio@gmail.com

3 comentaris:

Anònim ha dit...

m'agrada molt la iniciativa i espere que tingueu molt d'èxit [si les tecnologies de la comunicació, fins i tot, poden ser constructives]. Vos convide a que pengeu la història en www.alcoidigital.com (podeu fer-ho vosaltres mateixos) o que em doneu el permís per a fer-ho a mi... no sé si és que que voleu/busqueu, però podria ser interessant...
jo tinc "LA" recepta de la Pericana... jeje... un dia m'animaré a "picar-la" i penjar-la d'ací! ÀNIM i ENDAVANT!

Anònim ha dit...

Hola Germán:

Ens agradaria molt que feres referència del bloc a "alcoidigital", fes-ho tú com millor cregues, pots agafar el text de PRESENTACIÓ com a referència per a dir de que va la història, si tens algún dubte, no dubtes en enviar un correu i et contestarem.

Gràcies per la iniciativa.
Salut
El Menjador

Anònim ha dit...

Quina eficàcia i rapidesa!!!

Salut i Gràcies.
El Menjador