dissabte, 10 de gener del 2009

VEGETUS:

Des de "El Menjador" mai ens hem posicionat com a "vegetarians", ja que encara que el 99% del menjar que s'ha ofert fins ara en "El Menjador" ha segut d'orige vegetal, també és veritat que al bloc i en determinades activitats sí que hem considerat als animals com a "ingredients" per a l'elaboració de plats.

Tot açò ho comente perquè fins ara al Menjador heu pogut consultar la revista Vegetus que publica la unionvegetariana semestralment amb informació d'interés per al col·lectiu vegetarià, articles sobre nutrició, referències bibliogràfiques, noticies...
L'ultim número, a banda de consultar-lo podeu endur-se'l, ja que la uniónvegetariana ha augmentat la tirada d'exemplars.


Des d'ací vos animem a que consulteu tant la revista com la seua pàgina web http://www.unionvegetariana.org/.

Encara que no tingeu com a objectiu eliminar de la vostra alimentació els productes d'orige animal, els diferents articles vos donaran una visió de l'actual situació del animals al món actual: granges industrials, sobreexplotació pesquera...

Salut.
La Alegría de la Huerta.

2 comentaris:

Osukaru ha dit...

Avuí he trobat el paperet amb la adreça d'aquest blog que vaig agafar al menjador. ;)

El post dels putxeros de les avies m'ha semblat d'allò més interessant!. Ara entenc moltes coses...

Óscar Gisbert.

Anònim ha dit...

supose també que és pel fet què la cuina autòctona usa, més aïna, poca carn. La carn era un luxe i per això s'usava sempre com a acompanyament de la part vegetal... dic jo.