diumenge, 14 de desembre de 2008

DOLÇOS DE NADAL:

Després d'arreplegar el que ens ha ofert la terra últimament: ametlles, carabasses d'hivern, pomes tardanes, nous... és hora d'elaborar dolços caracteritzats pel seu el·levat nombre de calories i que ens ajudaran a passar millor l'hivern.



Per conèixer els diferents tipus de dolços, aprendre les millors maneres d'elaborar-los, comparar receptes amb quantitats diferents i passar una bona estona hem decidit fer una convocatòria per a tot el que vulga aportar o aprendre alguna cosa de forma pràctica fent diferents elaboracions:
  • "Mantecats"
  • "Pastissets de moniato"
  • "Anouetes"
  • "Rollets d'anís"
  • ....
Un altre dels objectius és fer una recopilació de receptes de dolços i poder posar-la a la vostra disposició en format imprés i en el bloc.

Esperem la vostra assistència el proper Dissabte 20 de Desembre a les 9:30 hores en "El Menjador".

"CONFIRMEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA AMB UN MAIL, GRÀCIES"


Salut.
La Alegría de la Huerta.